2011. január 17., hétfő

Sziasztok!

Nos, úgy döntöttem végre a második fic-em is megérdemli, hogy kapjon egy saját blogot, így itt is van:). Nagyon remélem, hogy - mivel, úgy látszik, a Kötődés című fic-em nem igazán nyerte el tetszésetek - ez már jobban fog tetszeni és kapok pár kritikát! Mivel már pár fejezet megvan előre, az elején még sűrű lesz a frissítés.
Na, és akkor egy kis összegzés a történetről: 


Roxie világéletében is egy bohókás, kelekótya, örök bajkeverőként híresült el mind, a Beauxbatons falai között, és mind otthonában Angliában. Leghőbb vágya, hogy apja és bátyja nyomdokaiba lépve aurorként folytassa tanulmányait, azonban ezt családja nem igazán nézi jó szemmel. Ráadásként, ha ez még nem lenne elég, egy túlontúl is ismerős idegen lesz része az életének, közben pedig a nem is oly régi románcának főszereplője is visszatér az életébe, ezzel végképp a feje tetejére forgatva főhősnőnk világát. Ha érdekel, hogy történetünk végére, mégis ki lesz Roxie mellett, és hogy ez alatt, milyen kalandokat kell átélnie neki, akkor nyugodtan kukkants be.

Remélem kellően felcsigáztam az érdeklődéseteket, így fel is rakom rögtön az első részt, amihez remélem kapok pár kommentet!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése